Zo geef jij jouw tuin een make-over

Waarschijnlijk ken jij je tuin helemaal binnenstebuiten. De kans is dan aanwezig dat je er op uitgekeken bent en dat je het eens helemaal anders wilt doen. In dat geval zit je goed met deze blog! Lees hier meer over make-over tips voor je tuin en Koop het bij DHK.

Geef je tuin een make-over met nieuwe meubels

Heb je een loungeset in je tuin staan die dringend vervangen moet worden omdat je hem niet meer kunt redden? Dan is je make-over het juiste moment om een nieuwe set te kopen. Als je een grote tuin hebt kun je experimenteren met de plek waar je de tuinset neerzet. Op deze manier kun je je tuin snel een makeover geven! Een tafel met stoelen is handig, maar een ligbed of tuinbankje kunnen ook erg leuk zijn. Door middel van een bankje heeft je tuin meteen meer sfeer en ziet het er een stuk gezelliger uit. Koop ze hier!

Zorg voor verlichting in je tuin

Een andere manier om je tuin sfeervoller te maken is met mooie verlichting. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een grote industriële lamp die je boven de tafel hangt of spots in de grond. Bij verlichting is het belangrijk dat je goed nadenkt over de manier waarop je ze plaatst. Je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe lichten na één keer regenen al stuk zijn! Daarnaast is het slim om te bekijken welke verlichting je zelf graag wilt. Zit je graag tot ’s avonds laat in de tuin? Plaats dan een lamp bij je zitplaats zodat je niet in het donker zit.

Fleur je tuin op met groen

Een groene tuin is de laatste tijd erg trendy. Knap je tuin op met planten en bloemen in potten. Op deze manier haal je meteen meer groen in je tuin zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Je kunt er ook voor kiezen om bloemen en planten op te hangen, aan de schutting bijvoorbeeld. Er zijn veel potten en plantenbakken waaruit je kunt kiezen en deze zijn perfect om je tuin een nieuwe look te geven.

Schaf leuke accessoires aan

Een van de belangrijkste aspecten van een tuin die nooit mogen missen zijn natuurlijk accessoires voor in je tuin! Hiermee maak je de tuin echt af. Als je kleine dingen aanpast, zal het uiteindelijke geheel een grote, positieve verandering zijn. Koop eens tuinkussens voor bij je loungeset of zet een dienblad op de tafel met wat decoratie. Met deze kleine veranderingen zal je tuin er heel anders uitzien. Een paar kleine veranderingen kunnen namelijk een enorm effect op je tuin hebben. Een snelle make-over dus, zodat jij weer even vooruit kunt met je groene paleisje!

Author: Jasmijn

Share This Post On