Witte lampionnen voor elke gelegenheid

Bij een feest horen lampionnen. Voor een bruiloft worden vaak witte lampionnen gebruikt. Natuurlijk zijn lampionnen er in alle kleuren, maar juist witte lampionnen zorgen voor een speciale sfeer. Je kunt de lampionnen ophangen maar ook op de tafels zetten. Wanneer je de lampionnen voorziet van een (led) lampje kunnen ze ook heel goed dienst doen als sfeerverlichting. Als het feest een tuinfeest is, dan is het niet verplicht dat de lampionnen brandvertragend zijn maar het is wel veiliger. Wanneer het feest binnen plaatsvind dan is brandvertraging verplicht. Je kunt met brand vertragende spray alle lampionnen impregneren. Dit doe je door de brand vertragende spray over de lampionnen te sprayen en te laten drogen. De spray vormt een beschermlaag over de lampion. De brand vertragende spray is TNO getest en niet schadelijk voor het milieu.

Lampionnen met of zonder verlichting

Ben jij op zoek naar sfeerverlichting voor op jouw bruiloft of voor op een ander feest? Kijk dan welke sfeer witte lampionnen brengen. Zet een grote en twee of drie kleine lampionnen op de tafels. Dat ziet er al heel sfeervol uit. Voorzie de witte lampionnen van verlichting en de hele ambiance zal sprookjesachtig worden verlicht. Wil je de tuin ook versieren, dan kun je dit doen door de lampionnen op te hangen en ook te voorzien van verlichting. Je hebt led lampjes die werken op twee knoop cel batterijen. Deze batterijen zijn te vervangen. Je plaatst de batterijen eenvoudig in de lampionnen en hangt de lampion op of plaats deze op een tafel. Je kunt ook led verlichting voor de lampionnen kopen die veranderd van kleur. Deze led verlichting is voorzien van een afstandsbediening waarbij elk lampje afzonderlijk kan worden aangezet en van kleur kan worden veranderd. Deze verlichtingsset is dan ook uitermate geschikt voor witte lampionnen.

Witte lampionnen gebruiken voor feestverlichting

Heb je een tuinfeest of bruiloft, gebruik dan witte lampionnen als feestversiering. Je kunt de lampionnen kopen in verschillende maten. Hang lampionnen van verschillende grootte op en voorzie ze van led verlichting in verschillende kleuren. Overdag zorgen de lampionnen al voor een mooie versiering maar in de avond, als ze zijn voorzien van lampjes, zorgen ze ook nog eens voor de nodige sfeerverlichting. Bij een bruiloft zorgen witte lampionnen, voorzien van een warm wit led licht voor een bijzondere sfeer terwijl verlichting in kleur elk ander feestje zijn eigen sfeer zal geven. Staat er een party tent, ook daar hang je eenvoudig lampionnen van verschillende maten in op.

Lampionnen op de camping

Witte én gekleurde lampionnen geven een perfecte sfeerverlichting in bijna elke omgeving. Veel mensen gebruiken dan ook lampionnen op de camping rondom de tent. De lampionnen zorgen er ook voor dat haringen en touwen in de avond beter zichtbaar zijn. Wel zo veilig. En de camping wordt daarbij ook nog eens voorzien van de nodige sfeerverlichting. Omdat de lampionnen plat kunnen worden opgevouwen is het opbergen ervan makkelijk zodat ze volgend jaar weer kunnen worden gebruikt.

Ben je op zoek naar verschillende maten lampionnen? Gekleurde maar ook witte lampionnen koop je eenvoudig online bij www.gekleurdelampionnen.nl

Author: Jasmijn

Share This Post On