Welke aanstekers zijn het handigste om in de keuken en in huis te hebben

Iedereen heeft wel een aansteker in huis. Met name in de keuken komt de aansteker vaak goed van pas. Ben je op zoek naar een aansteker voor in huis? In dit artikel lees je meer over handige soorten. En wil je meer weten? Alles kun je vinden op de site van aanstekers.nl.

Gasaansteker

Een van de aanstekers die je in keukens het meest voor ziet komen, is de gasaansteker. Of dat nu wordt gebruikt om het gas aan te zetten, een sigaret mee aan te steken of de kaarsjes aan te zetten, je ziet het voorwerp vaak voorbij komen. Het handige is dat er tussen de vlam en de knop om de vlam aan te zetten wat afstand zit. Als de gasaansteker na verloop van tijd leeg is, kun je hem vaak hervullen.

Dat de gasaansteker populair is, is niet gek. Je kunt er veel kanten mee op. Zo kun je de gasaansteker laten bedrukken. Op die manier maak je de gasaansteker helemaal eigen en kun je hem zelfs bij de rest van je interieur laten passen. Daarnaast zijn ze er in allerlei verschillende soorten. Speciaal voor de barbecue heb je bijvoorbeeld een aansteker, je kunt gaan voor een flexibele aansteker of een luxe dunne variant. Het is maar net wat je zoekt.

Aanstekers met opener

Wat in de keuken daarnaast goed van pas kan komen, is een aansteker met opener. De naam zegt het al: de aansteker heeft een extra functie waarmee je flesjes makkelijk open kunt maken. Wel zo handig. Tijdens het koken kan het immers zomaar voorkomen dat je een flesje open moet maken. Of dat nu voor eigen gebruik is, of onderdeel uitmaakt van het recept.

Elektrische aansteker

Ook erg handig is de elektrische aansteker. Deze aansteker hoef je niet her te vullen, maar plug je in het stopcontact om hem op te laden. In vergelijking met normale aanstekers kan dit op meerdere manieren voordelig zijn. Door hem simpelweg even op te laden, heb je weer een volle oplader. Voor in huis is dat ideaal, je hebt altijd beschikking over elektriciteit. De elektrische vlam is veilig en werkt ook onder weersomstandigheden.

Author: Jasmijn

Share This Post On