Wat is mijn huis waard?

Het is fijn om te weten wat je huis waard is. Misschien wil je je huis verkopen en wil je weten waar je je vraagprijs op moet baseren, misschien vind je het gewoon leuk om te weten. Er zijn verschillende manieren om te berekenen wat je huis waard is. Hieronder geven we je wat tips.

Waardecheck door een makelaar

De meest betrouwbare manier om erachter te komen wat je huis waard is, is door dit te laten berekenen door een makelaar. Bij sommige makelaardijen wordt dit zelfs helemaal gratis gedaan. Zo kun je bij De Huizenbemiddelaar Zundert gratis een waardebepaling laten uitvoeren. Zo heb je betrouwbare, professionele cijfers over wat jouw huis waard is.

 

Denk je erover om je huis te verkopen? Dan kan De Huizenbemiddelaar Zundert je daar ook goed mee helpen. De Huizenbemiddelaar Zundert hebben alle middelen om het uiterste uit je verkoop te halen.

Online berekenen

Er staan verschillende tools op het internet waarmee je gratis de woningwaarde van je huis kunt bepalen. Je vult een aantal gegevens in en daar komt dan de waarde van je huis uit voort. Vaak moet je wel ook een aantal van je eigen gegevens invullen voordat je de waarde van je huis doorgestuurd krijgt, zoals je e-mailadres en telefoonnummer.

Vergelijken

Zoek huizen die lijken op jouw eigen huis op op websites van makelaars. Vergelijk de huizen met elkaar en schrijf van alle huizen de prijzen op. Door verschillende huizen met je eigen huis te vergelijken en de prijzen met elkaar kun je een inschatting maken van de prijs die bij jouw huis zou horen.

Author: Jasmijn

Share This Post On