Voordelen van een visgraatvloer

PVC vloeren worden steeds populairder, dit komt onder andere door de sterkte en de mogelijkheid tot vloerverwarming. Deze vloeren zijn toegankelijk voor diverse woonsituaties en budgetten. Heel fijn, een mooie vloer zonder gat in je portemonnee. Een visgraat pvc vloer bijvoorbeeld, heeft heel veel voordelen waar we in dit blog dieper op in gaan.

Wat is de juiste vloer voor mij?

Het kiezen van een vloer doe je niet van de ene op de andere dag. Het is toch best een bedrag wat je uitgeeft en het is bepalend voor de stijl van je huis. Je wilt er niet op uitgekeken raken. Om je  inspiratie te geven hebben we een overzicht van de voordelen van een pvc vloer opgesteld:

  • Een milieuvriendelijk en gerecycled product én geschikt voor vloerverwarming
  • Kan goed tegen vocht en water
  • Erg sterk en niet krasgevoelig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Kleurvast materiaal
  • Door slijtvaste en duurzame eigenschappen kun je minstens 30 jaar van dit soort vloer genieten
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Luxe uitstraling

Deze vloer past bij elke woonstijl en heeft zijn populariteit onder andere te danken aan de onderhoudsvriendelijkheid. Ook is het geschikt voor in appartementen vanwege het geluiddempende effect. Bovendien geeft deze speelse en stijlvolle vloer een luxe uitstraling aan je interieur.

Maak je woonkamer persoonlijk

De sfeer in je woning begint bij de vloer, maar je woonkamer is ook een belangrijke plek in huis. Maak een begin met het bepalen van de functies van de ruimte en vraag jezelf af, wat wil je hier doen en of je veel opbergruimte nodig hebt? Zo kun je gericht aan de slag gaan met de indeling van de kamer, het uitzoeken van sfeervolle verlichting en het kiezen van comfortabele meubels.

Woonkamer inrichten

Wat is jouw optimale indeling van de ruimte? Het is belangrijk om hierbij stil te staan. Houd ook rekening met de looproutes, voorkom dat de deuren geblokkeerd worden bijvoorbeeld.

Wat is je woonstijl?

De kans is groot dat jij en je partner niet dezelfde smaak hebben en dit is best een ding. Probeer het als een nieuwe mogelijkheid te zien om verrassende materialen, kleuren en stijlen te mixen, waardoor het interieur nog persoonlijker wordt. Online heb je sites te over die je helpen om de juiste woonstijl te kiezen.

Je favoriete meubels

Heerlijk zoeken naar nieuwe meubels om jouw woonwensen te realiseren. Vorm de basis met tijdloze items. Een comfortabele stoel is onmisbaar, zowel tijdens het tv kijken als lezen. Ben je op zoek naar een eettafel? Aan een grote familietafel kun je gezellig eten en werken als dat nodig is. Een compacte tafel daarentegen is ruimtebesparend maar heeft wel minder capaciteit om te zitten. Een tussenoplossing is in dit geval een uitschuifbare tafel.

Author: Jasmijn

Share This Post On