Voetbal goals

Welk kind heeft er nou nooit gevoetbald? Op een veldje achter het huis met twee truien of jassen als doel! En welk kind heeft nooit meegemaakt dat er dan ruzie ontstond over de doelpunten. Was het een doelpunt of niet? Ging de bal te hoog? De arme keeper weet ook niet precies waar zijn doel nou begint of eindigt.

U kunt deze ruzies voorkomen door een echt voetbaldoel of voetbalgoal aan te schaffen. U zult merken dat de kinderen veel meer plezier beleven aan het spel. Wanneer ze scoren en de bal ook echt in het net verdwijnt wanen ze zich een Messi, een Sneijder of een Ronaldo.

Er zijn veel soorten voetbalgoals te koop. Sommige zijn inklapbaar, sommige zijn licht en verplaatsbaar, met of zonder doelnet,  andere moeten verankerd en zijn bestand tegen vandalisme. Sommige zijn van metaal, andere van hout of van ijzer. Sommige kosten rond de 100 euro en voor andere bent u een paar duizend euro kwijt.

Welke is geschikt voor u? Dat is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een doel dat makkelijk verplaatsbaar is, dat u ’s middags uit kunt klappen en ’s avond weer mee naar huis kunt nemen, dan is een aluminium voetbaldoel of een doel van fiberglas uiterst geschikt. De doelen van fiberglas worden vaak geleverd met een tas waarin ze makkelijk vervoerbaar zijn. Dus ook voor de camping is dit een goed alternatief. Wilt u een wat robuustere uitvoering, een voetbaldoel dat ook bij een fikse wind overeind blijft staan, dan kunt u beter voor een stalen voetbalgoal gaan. Wilt u een goedkopere oplossing dan is een houten voetbaldoel een mogelijkheid. Ook deze zijn sterk en gaan lang mee.

Zoekt u een permanente oplossing, bijvoorbeeld voor een pleintje of een trapveldje, dan is een antivandalisme doel geschikt. Eenmaal verankerd gaan ze een leven lang mee.

 

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *