Vintage wandklok

In de keuze uit wandklokken valt de vintage wandklok op. De nostalgische klok past naadloos in ieder klassiek interieur en misstaat evenmin in een meer landelijk interieur. In feite staat een vintage wandklok altijd en overal en haal je zo op een bijzonder leuke manier een stukje verleden terug in huis.

Antieke uitstraling

Vintage staat voor antieke uitstraling. Haal je vintage in huis, dan word je smaak omschreven als trendy want dat is het! Wat het precies is, maakt niet zoveel uit. Ook de vintage wandklok is niet in een hokje te plaatsen. Er zijn zoveel verschillende uitvoeringen, dat je nog wel even zoet bent met het vinden van de voor jou geschikte klok.

Met fraaie Romeinse cijfers

Je hebt de wandklok in vintage van hout en metaal en verfraaid met glas. Je hebt ze met bewegende delen en verschillende uurwerken en je kiest zelfs het type wijzer en de cijfers, zoals je ook het aantal cijfers op je wandklok kunt bepalen. Mooi is ook een vintage wandklok met Romeinse cijfers, als we dan toch zo terugverlangen naar vroeger, dan zou dat eigenlijk standaard moeten zijn op een vintage wandklok.

Enorm aanbod wandklokken, ook in vintage

Je ziet een vintage klok en bent verliefd. Gewoon bestellen of kopen, want je vindt altijd een plekje waar die terecht kan. Of dat nou in je woonkamer is of in de keuken, of dat nou op kantoor is of op de slaapkamer; vintage past altijd. En kocht je de vintage klok voorheen toch echt in de tweedehandswinkel, dat hoeft tegenwoordig echt niet meer. Check maar eens het enorme aanbod aan wandklokken dat online beschikbaar is. En dat vaak tegen zeer betaalbare prijzen.

Complete muurbekleding

Weleens overwogen om een grote vintage wandklok te monteren op die kale muur die je al heel lang een doorn in het oog is? Kies het grootste formaat als complete muurbekleding en je haalt een eyecatcher van formaat in je huis en woonkamer. Zeker als je deze ultieme vorm van muurdecoratie kiest met bewegende delen en details, dan zal de wandklok altijd meteen alle aandacht trekken.

Laat ze maar schuiven met de grote wijzers

Vintage is dan wel uit vervlogen tijden, ouderwets is het absoluut niet. Wat wel bijna ouderwets begint te lijken, is het aflezen van de tijd van een klok. De positie van de klok is namelijk overgenomen door de smartphone en de vraag is of kinderen tegenwoordig nog wel klok kunnen kijken. Dat test je gewoon als je de grote vintage wandklok deskundig gemonteerd hebt. Kunnen ze het niet, dan leer je het ze gewoon. Laat ze maar schuiven met de grote wijzers. Geef je de vintage klok ook nog eens een leuk en onderhoudend educatief karakter. Tenslotte: als er een stijl is die je gemakkelijk met andere meubelstukken combineert, dan is het wel vintage. Laat dus elementen van de klok terugkomen in de rest van je interieur. Het resultaat zal dan echt prachtig zijn.

 

Author: Jasmijn

Share This Post On