Via goedkoopstestroomvergelijken.nl je energie afsluiten

Via goedkoopstestroomvergelijken.nl je energie afsluiten
Sta jij op het punt om je energie-abonnement over te sluiten? Dan is deze blog voor jou interessant. Wij hebben het een en ander voor je op een rijtje gezet. Zo lees je van 5 populaire energiemaatschappijen waarom jij ben hen zou moeten komen. Een energiecontract afsluiten kan tegenwoordig eenvoudig online gedaan worden. Hier hoef je weinig meer voor te doen. Via de vergelijker van goedkoopstestroomvergelijken.nl heb je dit binnen enkele minuten gedaan. Je moet wel weten wat je actuele gas en stroomverbruik is natuurlijk. Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

1. Nederlandse Energie Maatschappij
Vervangen van je meter in de meterkast, je zorgen maken over aparte rekeningen voor transport en nare verhalen van je vorige energieleverancier? De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de Nederlandse markt. Transparantie, voordeel en service zijn de steekwoorden van onze bedrijfsvisie. Wij zijn een vernieuwend energiebedrijf dat zich maximaal inspant om persoonlijke service en voordeel te leveren aan onze klanten. Klant zijn bij de Nederlandse Energie Maatschappij biedt namelijk veel voordelen, waaronder een geheel verzorgde overstapservice.

Consumentenbond: Nederlandse Energie Maatschappij opnieuw de goedkoopste
De Consumentenbond helpt consumenten bij de juiste keuze voor producten en diensten. Zij doet relevant onderzoek naar producten en diensten die voor consumenten financiële en/ of emotionele impact hebben, zo ook energie. De Nederlandse Energie Maatschappij is alleen meegenomen in de vergelijking van contracten voor onbepaalde tijd met variabele tarieven (omdat de Nederlandse Energie Maatschappij geen reguliere 1-jaarscontracten en geen vaste prijscontracten voor gas aanbiedt).

2. UnitedConsumers
Ook jaarlijks tientallen euro’s besparen op uw stroomrekening? Sluit u dan aan bij UnitedConsumers Energie, want wij kopen groot en slim in. Het inkoopvoordeel geven wij weer aan u door in de vorm van groepskorting! Een aantal voordelen:
* Altijd 0,50 eurocent gegarandeerde groepskorting per kWh stroom en m3 gas
* U krijgt gratis goedkope groene stroom voor de prijs van grijze stroom met korting
* Risicovrij: geen vast contract, geen opzegtermijn en geen boetes
* Energielevering is gegarandeerd met onze gratis overstapservice

3. E.ON
E.ON is een betrouwbare leverancier van gas en goedkope stroom, met scherpe tarieven en uitstekende service. Stap vandaag nog over op energie van E.ON, en profiteer direct van de voordelen van Europa’s grootste:

Zeer scherpe tarieven: Bespaar tot 33% ten opzichte van uw huidige stroomleverancier! Bij E.ON bent u verzekerd van scherpe stroomtarieven.
Betrouwbaarheid: E.ON levert al decennia gas en stroom aan 30 miljoen tevreden huishoudens, wereldwijd. Op die ervaring kunt u vertrouwen.
Zekerheid van levering: Naast het leveren van stroom, produceert E.ON ook stroom. Wij zijn dus niet afhankelijk van andere producenten en leveren altijd. Nu, en in de toekomst.
Snel en eenvoudig overstappen: De gratis E.ON Overstapservice maakt overstappen makkelijk. E.ON regelt alles voor u, tot en met het opzeggen van het contract bij uw huidige leverancier.
Alles op één rekening: E.ON verzamelt alles voor u op één overzichtelijke rekening. U krijgt dus geen verschillende nota\’s voor gas, elektriciteit en gebruik van het netwerk.
Zorg voor het milieu: E.ON hecht veel waarde aan de zorg voor het milieu. Daarom helpen we u bijvoorbeeld met energie besparen, en bouwen we Europa\’s grootste windmolenpark.

4. Energiedirect
Energie:direct wil Nederland laten zien dat men niet langer teveel voor stroom hoeft te betalen. Energie:direct biedt de Nederlandse consument daarom:
De laagste prijsgarantie op energie! Ergens een lager tarief? Energie:direct betaalt direct het verschil + 50% terug!
Geen vast jaarcontract. Opzeggen kan altijd zonder gedoe of kosten.
Eenvoudig overstappen. Zonder aanpassingen aan het huis of lastige administratieve handelingen..

5. Electrabel
Electrabel is de energieleverancier waar een uitstekende service heel gewoon is. We doen wat we beloven en zijn altijd goed bereikbaar. U wordt snel geholpen door onze deskundige medewerkers. Als grootste stroomproducent van Nederland hanteert Electrabel scherpe tarieven. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. En overstappen is heel eenvoudig, bij Electrabel krijgt u een OverstapCoach die alles voor u regelt.

Vergelijk energie aanbiedingen online
Als jij in de vergelijker je postcode, gas verbruik, stroom verbruik en voorkeuren invult bekijk je snel alle actuele energie aanbiedingen van dit moment. Je kunt de actuele welkomstpremies bekijken en direct profiteren van scherpe tarieven. Sommige aanbieders van stroom geven wel €250 bonus op een 1 jarig abonnement. Voor een langer contract van 3 jaar kan dit oplopen tot wel €400 korting. Dat is natuurlijk best aantrekkelijk. Wij adviseren altijd elk jaar opnieuw te starten met energie vergelijken. Door jaarlijkse de energieprijzen te bekijken weet je direct of je kunt besparen.

 

 

Author: Jasmijn

Share This Post On