Verschillende soorten slotenmakers

Als je aan een slotenmaker denkt, denken de meeste mensen aan een persoon wiens taak het is om sloten open te maken en te repareren. Dit komt omdat ze hier in eerste instantie voor zijn opgeleid en de meeste mensen ze hier ook voor bellen. Maar door de verbeterde technologie en de gadgets, is het werkterrein van slotenmakers echt een stuk breder geworden. Dit artikel gaat in op de verschillende soorten slotenmakers en de diensten die ze bieden.

Slotenmakers met verstand over sloten voor woningen

Dit is de meest voorkomende slotenmaker, die bij jou in de buurt zeker te vinden is. Ze bieden op efficiënte wijze hun diensten aan bijvoorbeeld een huiseigenaar die zijn sleutels thuis is vergeten of op de een of andere manier is verloren. Gebruikelijke klanten van deze soort slotenmaker zijn vaak eigenaren van appartementen, huizen of complexen. Hun taak bestaat meestal uit het aanpassen van het slot van de hoofddeur van het huis en het maken van een nieuwe set sleutels die daarbij horen. Deze slotenmakers kunnen ook hulp bieden bij het aanbevelen van nieuwe sloten of beveiligingssystemen.

Slotenmakers met verstand van sloten voor bedrijven

Voor sloten van bijvoorbeeld kantoren, banken, en andere bedrijven is de slotenmaker met verstand over sloten voor bedrijven de juiste persoon voor de klus. Ze helpen het bedrijf bij het vaststellen van de beveiliging van het pand en bij het verlenen van geautoriseerde toegang aan hun werknemers. Een goed voorbeeld is biometrie dat tegenwoordig in de meeste kantoren wordt gebruikt.

Institutionele slotenmaker

Hoewel dit vergelijkbaar is met de slotenmaker voor bedrijven is het toch niet helemaal hetzelfde. Slotenmakers voor bedrijven worden vaak ingehuurd om contractueel te werken of kunnen ook per uur worden ingehuurd. Anderzijds worden institutionele slotenmakers ingehuurd als personeel van het bedrijf. De meeste instellingen die dit vereisen zijn hogescholen, universiteiten, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Niet alleen dragen deze slotenmakers de zorg voor de sloten, maar er wordt ook van hen verwacht dat ze andere taken en verantwoordelijkheden als werknemer uitvoeren.

Slotenmakers met verstand van autosloten

De slotenmaker met verstand over autosloten of ook wel bekend als een autoslotenmaker, zijn de redders in nood voor alle mensen die hun sleutels in hun auto vergeten. In dergelijke situaties openen deze slotenmakers het voertuig efficiënt zonder schade aan te brengen aan het slot van de autodeur of zelfs de ramen. Ze gebruiken ook een reeks gespecialiseerde gereedschappen om deze dienst te kunnen bieden.

Slotenmakers voor in noodgevallen

Slotenmakers die 24/7 beschikbaar zijn en kunnen worden ingeschakeld in situaties waarin een indringer het huis heeft ingebroken, worden slotenmakers voor in noodgevallen genoemd. Ongeacht de tijd en plaats staan ze altijd klaar om hulp te bieden.

Bezoek onze website voor meer informatie – https://www.locksecure.nl/

Author: Jasmijn

Share This Post On