De verlichting van je vlaggenmast vind je bij de Vlaggen Unie Friesland

Veel mensen hebben een vlaggenmast of banier in de tuin, waaraan je meerdere dagen of soms pertinent een vlag kunt hangen. Maar niet alleen voor thuis is een vlaggenmast ideaal, veel bedrijven maken er ook gebruik van. De vlaggenmast is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een eerste visitekaartje van het bedrijf, omdat het duidelijk in het oog springt, ook van grote afstand. Bedrijven hadden echter nog wel eens moeite met de verlichting tijdens duisternis, maar dat hoeft nu niet meer.

Vlaggen Unie Friesland heeft de oplossing om vlaggenmasten ook in het donker zichtbaar te maken; speciale verlichting. Bedrijven of particulieren die niet aan de rijweg zijn gevestigd, willen toch graag dat hun vlag goed zichtbaar is. Verlichting maakt je vlaggenmast van onder tot boven zichtbaar in het donker, en dus ook de vlag die je hier aan hebt hangen. Zo blijft de vlag en vlaggenmast op elk moment het uithangbord van je bedrijf of huis.

Eigenschappen van de verlichting
Als je zeker wilt zijn van de juiste verlichting op elk moment, dan ben je bij Vlaggen Unie Friesland aan het juiste adres. Door middel van, ook nog eens, duurzame LED verlichting zal de vlaggenmast van onder tot boven zichtbaar zijn. De investering zelf is ook nog eens duurzaam, want de LED verlichting kan ruim 35.000 lichturen mee. Een investering om extra op te vallen is natuurlijk nooit vergeefs.

Online verkrijgbaar
Bij Vlaggen Unie Friesland ben je aan het juiste adres om online de verlichting van je vlaggenmast aan te schaffen. De levertijd van de verlichting hangt meestal tussen de 1 a 2 weken, maar in speciale gevallen kun je het binnen enkele dagen in huis hebben. De lengte van de vlaggenmasten varieert tussen de 6 en 8 meter.

Author: Jasmijn

Share This Post On