Verhuislift huren: voordelen & kosten

Wanneer je gaat verhuizen kan het zijn dat je grote meubels en machines, zoals banken en piano’s, moet verplaatsen. Een manier waarop je dit makkelijk kunt doen, vooral wanneer je op een hogere verdieping woont, is door een verhuislift te huren. Lees hier alles over de voordelen & kosten hiervan! 

Voordelen van een verhuislift

Een verhuislift biedt verschillende voordelen bij het verhuizen van meubels en zware objecten naar een hogere verdieping. Hieronder staan een aantal voorbeelden hiervan beschreven.

  • Gemakkelijke en efficiënte verhuizing: Een verhuislift maakt het gemakkelijk om grote en zware voorwerpen, zoals meubels, elektrische apparaten of verhuisdozen, naar hogere verdiepingen te verplaatsen. 
  • Voorkomt schade aan objecten en gebouwen: Met een verhuislift kunnen objecten veilig worden getild en vervoerd, waardoor het risico op beschadiging wordt verminderd. 
  • Veiligheid en minimaliseert risico op blessures: Het tillen en dragen van zware voorwerpen kan leiden tot rugletsel of andere blessures. Met een verhuislift kunnen deze risico’s worden verminderd.
  • Tijdsbesparing: Het gebruik van een verhuislift kan de verhuistijd aanzienlijk verkorten, vooral bij verhuizingen naar hogere verdiepingen. Het versnelt het proces van het in- en uitladen van goederen, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Hoeveel kost een verhuislift huren? 

De kosten voor het huren van een verhuislift variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huur, de locatie, de hoogte van het gebouw en de specifieke vereisten van de verhuislift. Door al deze verschillende onderdelen kan het lastig zijn een precieze berekening te maken. Wel is het mogelijk een gemiddelde te achterhalen. 

 

Zo liggen de gemiddelde kosten op € 60,- tot € 80,- per uur. Extra kosten kunnen van toepassing zijn, zoals transportkosten, bediening door een professional of verzekering. Ook moet je rekening houden met het feit dat wanneer je een verhuislift in het weekend wil huren er € 15,- extra per uur overheen komt. Per dagdeel, dus een halve of hele dag, betaal je vaak een vast bedrag tussen de € 240,- tot € 640,-

 

Het is belangrijk om van tevoren duidelijke afspraken te maken met het verhuisbedrijf waarbij je de verhuislift huurt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Kosten overzicht

Klus verhuisliftGemiddelde kosten
Per uur€ 60,- tot € 80,-
Dagdeel€ 240,- tot € 640,-
Weekend€ 15,- per uur extra

 

Author: Jasmijn

Share This Post On