Top 3 buitenspeelgoed 2015

Er zijn een aantal buitenspeelgoed artikelen volop gekocht en gespeeld door kinderen tijdens de warme zomermaanden, een milde herfst en nu een zeer zachte winter. Naast de altijd goedlopende houten schommels en skelters, zijn er toch enkele artikelen die er bovenuit springen. Hieronder zal ik een top 3 geven van de meest populaire buitenspeelgoed 2015. De lijst met speelgoed die buiten gespeeld wordt, ziet er als volgt uit:

#3: Trampoline
Op nummer drie staat de trampoline. De trampoline is al jaren erg populair onder de kinderen en zelfs onder de ouders. Het is een dure aanschaf, maar kinderen kunnen er urenlang op springen en het is speelgoed dat goed blijft voor jaren en gebruikt kan worden door meerdere kinderen tegelijkertijd. Omdat er meerdere kinderen op kunnen, brengt het kinderen samen. Wat is nou leuker dan met je vrienden samen springen op een springkussen?

#2: Nerfgun
Op nummer twee staat de Nerf. Dit is een schietpistool en wordt aangeleverd met darts die bestaan uit zacht schuim. Ondanks dat er veel kritiek is geweest over deze schietpistolen, is deze toch erg populair geworden onder de kinderen. Dankzij de zachte schuim kunnen kinderen elkaar niet verwonden en is het dus niet gevaarlijk. De zachte darts zijn ook los verkrijgbaar.

#1: Krijtspray
Op nummer één en daardoor HET meest populaire buitenspeelgoed is de krijtspray. De kinderen worden steeds creatiever en met een krijtspray hebben ze de kans om hun fantasieën uit te beelden in figuren. Zo zijn er de afgelopen maanden ontelbare creaties gemaakt.

Met een krijtspray zijn er volop stoepen versierd, werden er graffiti creaties geoefend en veel tekeningen gemaakt in de tuin.

De krijtspray komt in de vorm van een spuitbus. De verf die er uitkomt, is eenvoudig te verwijderen met water en met een bezem. De verf is ook makkelijk uit te wassen uit kleding. Deze spuitbussen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, worden verkocht met sjablonen en zijn uitermate geschikt voor kleine kinderen vanaf 7 jaar, die creatief bezig willen zijn.

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.