Tips bij een juiste wastafel uitkiezen

Een wastafel is het middelpunt van een badkamer. Een perfecte wastafel is niet alleen mooi maar ook praktisch. Kies je voor een wastafel van Marlan dan zul je beiden hebben. De wastafel zal dan niet alleen functioneel zijn maar biedt jouw badkamer een luxe uitstraling.

Laat je wastafel van marlan op maat maken

Een wastafel van marlan spreekt van luxe. Niet alleen ziet deze wastafel er modern uit maar is bijzonder functioneel. Je kan een wastafel van marlan op maat laten maken. Het maakt niet uit of je badkamer afmetingen heeft die afwijkend zijn of dat die naadloos moet aansluiten bij je interieur.

De kleuren en vormen worden op maat voor je gemaakt zodat die goed aansluiten op de complete badkamer. Het maakt niet uit wat voor stijl, grootte of indeling je hebt van badkamer. Een wastafel van marlan wordt op maat gemaakt en zal altijd passen.

Een solid surface wastafelblad laten maken

Het wastafelblad is van homogeen materiaal. Het solid surface wastafelblad is gemaakt van polyesterhars en minerale vulstoffen. Het is een combinatie van synthetische materialen en heeft de schoonheid van natuursteen.

Het lijkt op marmer en graniet maar is het niet. Het is een stuk lichter en voelt niet koud aan. Dat is bij marmer en graniet wel vaak het geval. Je hebt de mogelijkheid om een wastafelblad in een niet-gangbare hoek te zetten.

Een stijlvolle solid surface waskom voor je badkamer

Wil je een sfeervolle uitstraling hebben in de badkamer dan is een waskom zeer trendy. Het materiaal van de waskom voelt sterk aan en is duurzaam. Zelfs na jarenlang gebruik zien deze nog als nieuw uit. Om deze waskommen te bekijken, zie deze voorbeelden met de informatie op de website. Zouden er na een aantal jaren toch beschadigen komen worden die hersteld.

Je hoeft de waskom niet snel te vervangen. Het waskom materiaal lijkt op natuursteen. Kies je voor een waskom met kleur blijft die kleurvast, zelfs bij zonlicht. De waskom is gemakkelijk schoon te houden. Een natte doek met een beetje zeep is genoeg voor de solid surface waskom.

Author: Jasmijn

Share This Post On