Shoplog: queeste naar de beste oosterse lamp

Hey hallo Rebecca van de Ven hier, vandaag ga ik weer een update met jullie delen omtrent het meer sfeervol maken van onze woonkamer. In deze editie bijten we ons vast in de oosterse lamp.

Wat bedoel ik nou weer met oosterse lamp. De naam is nogal verwarrend. Het gaat namelijk om lampen uit Marokko en Egypte. Dus Noord-Afrika. Maar bij oosten denken mensen al snel aan landen als Thailand en India. Maar dat oosten wordt dus niet bedoeld met die term. In dat geval heten ze ori├źntale lampen.

Enfin, ik houd specifiek van die lampen uit Marokko en Egypte. Ze geven echt die sprookjes sfeer. Ik weet niet of je ooit in Marrakech geweest bent, maar daar in de hotels en in de restaurants is alles zo sfeervol! Dat komt o.a. door die lampen dus. Die Marokkanen hebben het niet goed gedaan bij het laatste WK voetbal maar wat mij betreft zijn ze wel wereldkampioen lampen maken, jeetje wat een fantastische verlichting wordt daar gemaakt!

Handig zijn vooral de oosterse hanglampen, die je aan het plafond kunt hangen. Dan wordt het magische licht over de hele kamer verspreid en neemt de lamp ook niet te veel ruimte in beslag in uw woonkamer. De hanglamp vormt het epische midden punt van uw kamer. Dit is mijns inziens de way to go, maar er zijn ook wandlampen, vloerlampen en tafellampen dus als dat meer je ding is go ahead.

Ik hoor je reeds denken zijn die lampen niet hartstikke duur want ze moeten helemaal ingevlogen worden uit Afrika? Nee, met webwinkels als Ghalia is dat allang niet meer het geval. Bekijk hier oosterse lampen goedkoop. Je zult verbaasd zijn door de prijzen voor minder dan 100 Euries kan jij al zo een schitterende lamp uit Noord Afrika in jouw woonkamer hebben staan. Gratis verzending. Toppie dit.

Author: Jasmijn

Share This Post On