Rotterdam slotenmaker – De slotenmakerij in “Rotje Knor”

Sleutels zijn het vergif van de modern maatschappij. Veel mensen sleuren iedere dag een groot aantal sleutels met zich mee, om toegang te hebben tot hun woning, hun auto en het huis van vrienden, de lijst is eindeloos. Als we eraan denken dan nemen we diverse sloten wel verschillende keren per dag onder handen, zonder dat we er bij stilstaan, maar als we onze sleutels verliezen, dan kan het resultaat echt dramatisch zijn. Tenzij je natuurlijk reservesleutels hebt, anders ben je zelf buitengesloten uit je huis, of je wagen of je bedrijf. Dit is het ogenblik dat een slotenmaker in Rotterdam je kan helpen. De slotenmakers in Rotterdam gaan alle dagen de hele dag om met sloten en sleutels, en zijn dus echte specialisten in hun beroep !

Wat zijn nu de alledaagse zaken waarmee de slotenmakers van New York geconfronteerd worden tijdens hun werk?

  • Mensen die hun sleutels verliezen. Altijd is er wel iemand die zijn sleutels verliest of ze ergens misplaatst. Of ze kunnen zichzelf binnen- of buitensluiten , thuis of met de wagen, en men kent zelfs mensen die hun wagen afsloten terwijl de sleutel er nog opzat en de motor nog draaide !
  • Het Vervangen van sloten . Omwille van beveiligingsredenen worden veel slotenmakers in Rotterdam gevraagd om sloten te vervangen in een woning, een penthouse of een flatgebouw iedere keer als er nieuwe bewoners komen wonen.

Veel slotenmakers in Rotterdam hadden te maken met het vervangen van sloten nadat een inbraak en beroving had plaats gevonden in een eigendom. Dat is natuurlijk spijtig omdat deze situatie zou kunnen vermeden geweest zijn als de eigenaar betaald had voor nieuwe sloten als hij er kwam wonen. Het is ook belangrijk om kieskeurig te zijn welk lid van het gezin een sleutel bij zich heeft, want ze kunnen zo gemakkelijk in verkeerde handen vallen.

 

Veel slotenmakers in Rotterdam raden de mensen aan, regelmatig hun sloten te vervangen ( en vooral iedere keer als ze verhuizen) om te vermijden dat ze het slachtoffer zou worden van een misdaad als men inbreekt. Als je gaat verhuizen naar een huurwoning, dan zal jouw huiseigenaar misschien een slotenmaker uit Rotterdam willen betalen om jouw sloten te vervangen- per slot van rekening is het even goed in zijn belang als in jouw belang. Als hij dat niet doet, dan is het toch ook goed voor jouw gemoedsrust en jouw veiligheid om het zelf te laten doen. Het zal enkel maar een paar honderden dollars kosten om het te doen. Het is belangrijk te beseffen dat er mogelijks heel veel mensen rondlopen met de sleutels van jouw woning. De vorige huurders kunnen er nog een set hebben, of zelfs kennissen van hen zoals babysitters, handelaars, bedienden, enz… Waarom zou je die zorg dat je het risico loopt om het slachtoffer te worden van een inbraak, met je meedragen?

Author: Jasmijn

Share This Post On