Renovatie van je nieuwe woning

Een nieuwe woning kopen is erg leuk, je krijgt namelijk een nieuwe omgeving en kunt weer een soort van opnieuw beginnen met bouwen aan je eigen plekje. Bij het bouwen aan zo’n nieuw eigen plekje komt wel het een en ander kijken, waarbij je niet snel iets moet vergeten.

Een nieuwe woning

Een nieuwe woning vind ik persoonlijk een trots moment, zoals ik laatst ook had. Ik heb een huis gekocht via een makelaar in Hellendoorn en ik voelde me trots en zo blij. Het was gewoon een bevestiging van hard werken wordt beloond en daarmee was ik blij. Maar goed met een nieuwe woning wachten vaak ook nog andere uitdagingen op je zoals verbouwen en/of renoveren.

Hierbij vind ik het persoonlijk belangrijk om vooraf al goed te bedenken en te zoeken wat ik wil, zodat ik een ontwerp kan schetsen van het eindresultaat. Gelukkig heb je vaak veel winkels en specialisten die je hiermee willen helpen en daar heb ik ook gebruik van gemaakt.

Renovatie

Alles wat in huis stond was weg en ik kon dus opnieuw beginnen, sommige dingen lagen er nog wel in zoals de vloer. De vloer heb ik eruit gehaald en heb een bedrijf ingeschakeld voor pvc vloeren in Enschede, deze vloer was heel erg mooi en gaf een mooie uitstraling aan mijn nieuwe woning. Zij vertelden me ook dat de populariteit van PVC vloeren de laatste paar jaar enorm gestegen is en dat de vloeren veel voordelen bieden.

Naast de vloeren heb ik ook nieuwe behang aan laten brengen, nieuwe gordijnen in het huis geplaatst en de kozijnen helemaal laten vervangen. Ook de tuin heb ik gelijk laten aanpakken, het gras eruit gehaald en tegels achterin neergelegd, dit heb ik gedaan voor meer terras in de achtertuin. Je kunt beter alles in een keer aanpakken, zodat je er vanaf bent.

Author: Jasmijn

Share This Post On