Plaid

Plaids voor elke situatie
Bij www.ookinhetpaars.nl vindt u gezellige en knusse plaids voor elke situatie! In deze tekst geven wij u een aantal tips voor het kiezen van het juiste plaid voor uw inrichting, zodat u een mooi plaid kopen kan uit ons assortiment.

Wollen plaid

Een wollen plaid past bij veel inrichtingen. Een stoere, industriële inrichting vormt een interessant contrast met het zachte, wollen plaid, maar een inrichting die van zichzelf al knus is, kan ook zeker baten bij een wollen plaid. Kortom, een wollen plaid past bij elke inrichting!

 

Wollen plaid

Plaid mintgroen kleur

Een plaid mintgroen is een interessante uitdaging voor uw inrichting. Hoewel een mooie kleur is voor een plaid, mintgroen is toch moeilijk te combineren. Een plaid mintgroen past bij een kamer die ook al andere mintgroene tinten heeft, of een grijze kamer waar een plaid mintgroen een vrolijke kleur toe kan voegen! Een ander plaid dat een vrolijke kleur toe kan voegen aan uw ruimtes is een plaid roze, wat wij ook zeer kunnen aanraden.

 

plaid roze

Een roze plaid of toch plaid blauw?

Een roze plaid of een plaid blauw past bij vrolijke, kleurrijke kamers. Omdat een plaid roze al van zichzelf zo’n vrolijke kleur heeft, kunt u het echter ook goed in minder kleurrijke kamers gebruiken! Elke kamer vrolijkt op van een roze plaid of een plaid blauw, tenzij u een kamer heeft met een thema van kleuren die vloeken bij uw roze plaid of plaid blauw natuurlijk! Uw plaid roze of plaid blauw zal het beste gaan bij zwarte of grijze kleuren, aangezien uw plaid van zichzelf al een felle kleur heeft. Wilt u een relatief saaie kamer opvrolijken, dan is een plaid roze de beste manier om dat te doen! Wilt u gaan voor een kalmerend plaid, dan is een plaid blauw de beste keuze.

Als u een minder vrolijk kleed wil dan een roze plaid of een plaid blauw, kunt u het beste voor een plaid zwart wit gaan. Een plaid zwart wit is geschikt als u een plaid kopen wil voor een kleurrijke kamer. Dan kunt u beter voor een plaid zwart wit gaan en geen kleurrijk plaid kopen. Zijn de muren van de kamer waarvoor u een plaid kopen wil dus fel gekleurd, dan kunt u beter een plaid zwart wit kopen.

Plaid okergeel: een bijzondere kleur

Een plaid okergeel is een bijzondere keuze die in de juiste inrichting prachtig zal staan. Als u bijvoorbeeld een slaapkamer heeft met herfstachtige groene en bruine kleuren, zal een plaid okergeel de inrichting helemaal afmaken! Een plaid okergeel voegt een prachtig, kleurrijk element toe aan deze inrichting. Plaid okergeel is een ongewone, spannende keuze die een kamer helemaal af kan maken!

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.