Originele badkamer met een gestucte muur

Veel mensen beweren dat zwart nu de nieuwe trend is voor in badkamer. Dit lijkt een beetje gek aangezien een badkamer vaak voor een overgroot deel uit witte elementen bestaat. In dit artikel laat ik zien hoe de kleur zwart heel mooi tot z’n recht komt op verschillende manieren in de badkamer. Allereerst zorgt zwart voor een industriële look, daarnaast zorgt het gebruik van zwart ook voor stoere look, wanneer er gekozen is voor bijvoorbeeld een zwarte gietijzeren kraan.

 

Wanneer een zwarte kraan toch iets te gewaagd is, kan er ook een andere badkamermeubel in deze nieuwe trendy kleur veranderd worden. Zoals het meubel onder de kraan, dit meubel is vaker in een andere kleur en is daarom niet zo ‘out of the ordinary’.

Het voordeel van een badkamer is dat veel meubelen heel modulair zijn. Je kunt de meubels en andere decoratie dingetjes makkelijk weghalen en ook weer makkelijk neerzetten. Dit is ook handig wanneer je bijvoorbeeld een kleine badkamer hebt, waarbij de keuze voor een badkamermeubel heel belangrijk is voor het ruimte behoud. Overigens denken veel mensen dat zwart een ruimte kleiner laat lijken dan die in werkelijkheid is. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Als er bijvoorbeeld wordt gekozen voor een gestucte, donkere badkamer muur kan dit in de badkamer juist bijdragen aan een optisch grotere ruimte, de Stukadoor van Almere weet als geen ander dat het belangrijk is hier een mooie gladde afwerking te hebben. Daarnaast is het stucen van de badkamer ook goed voor een hygiënische en moderne uitstraling! Ook zijn er ook andere bijkomende voordelen die benoemd worden door Stukadoor Almere! Schimmels kunnen zich namelijk moeilijker nestelen, die zitten normaal gesproken in de voegen van badkamer tegels. Ook kun je zelf een patroon laten zetten zodat niemand dezelfde badkamer heeft als jij! Origineler kan het niet 🙂

Author: Jasmijn

Share This Post On