Nieuw huis uit de jaren 80 goed isoleren

Onze eerste woning was een nieuwbouw huis. Dat was ontzettend gaaf. We konden het helemaal naar onze eigen smaak inrichten. Niemand had eerder in dit huis gewoond. Dat was een keuze die we toen maakten, maar we wisten dat we dit niet altijd wilde. Dit was een startershuis en een dag zouden we in een ouder huis gaan wonen. Een huis dat ergens in de jaren 70 of 80 gebouwd was. Dat zou waarschijnlijk een nodige investering moeten hebben, maar daar konden we naartoe werken. Het duurder een paar jaar, maar toen viel ons oog op een huis uit de jaren 80. Het was helemaal zoals we het wilden.

Goed advies voor een hypotheek

Het kopen van een nieuw huis begint natuurlijk met een hypotheek. Je kijkt eerst wat je nog overhebt van je vorige huis, je kijkt naar wat je overige huis gaat opleveren en dan kun weet in welke categorie je kunt gaan denken voor een nieuw huis. Daar deden zelf wat onderzoek naar, maar wij wilden echt advies van professional. Daarom namen we een hypotheekadviseur in de armen. We kwamen terecht bij de Hypotheker Deventer die ons adviseerde en onze opties uitlegde. We wisten vervolgens wat we konden en zochten een huis.

Het na isoleren van ons huis

Dat ging voortvarend en we vonden dus een huis uit de jaren 80. Daar hebben we veel aan verbouwd. Er kwam een nieuwe vloer in, we pakten de keuken en vervingen deuren. Natuurlijk kregen de muren een ander kleurtje en pasten we het helemaal naar onze smaak aan. Kortom we waren erg tevreden. Toch waren nog niet helemaal klaar. We kwamen erachter dat het huis niet goed geïsoleerd was en dat wil je toch wel. Simpelweg voor de warmte, maar ook omwille de kosten. We kwamen bij Thermo Solutions. Zij zijn gespecialiseerd in na isoleren. De isolatie hoefde dus niet helemaal vervangen worden, het moest bijgevuld worden. Daarvoor gebruikten zij Thermofoam.

Ons huis is helemaal af en ook nog eens goed geïsoleerd. Het duurt even, maar uiteindelijk hebben we dan ook dat het huis, dat we graag wilden!

Author: Jasmijn

Share This Post On