Mobiele douchecabine kopen: waar moet je op letten?

Wanneer je een mobiele douchecabine gaat kopen, dan wil je natuurlijk wel zeker zijn dat je de juiste keuze maakt. Dit begint al door te kiezen voor een ervaren specialist op dit gebied. Werk je bijvoorbeeld met Mobieltoiletkopen.nl? Dan weet je zeker dat je een cabine kan kopen die is ontwikkeld op basis van kennis en ervaring. Maar waar moet je nu eigenlijk echt op letten bij aanschaf?

Stevige cabines kiezen

De kans is groot dat een mobiele douchecabine buiten komt te staan. Bijvoorbeeld door deze in de tuin te plaatsen. Dan is het wel belangrijk dat dit model ook goed stevig is. Dat wordt ook wel hufterproof genoemd. De cabine is dan niet zomaar te slopen door vandalen. Dat is niet het enige. Ook is het belangrijk dat de cabine goed bestand is tegen de omstandigheden die buiten gelden. Denk bijvoorbeeld aan wind en regen. Het is dan fijn wanneer de douchecabine voor 96% waterdicht is. Zo kan je er lange tijd zorgeloos gebruik van maken. Dit is precies wat je zoekt. 

Gemak van monteren

Een ander kenmerk waar je naar kijkt als je een mobiele douchecabine koopt, is hoe gemakkelijk deze te monteren is. Dat moet wel simpel voor elkaar te krijgen zijn, of je hem nu binnen of buiten neerzet. Wanneer je de cabine hebt opgebouwd wil je er ook zeker van zijn dat je er de komende jaren mee kan werken indien nodig. Bovendien wil je de cabine gemonteerd laten. Als je deze dus wilt verplaatsen, is het fijn wanneer er handvatten op zitten en dat de cabine licht van gewicht is. Dit maakt het voor jou veel gemakkelijker.

Het formaat van de cabine

In het verlengde van het lage gewicht en de handvatten ligt ook het formaat van de mobiele douchecabine. Wanneer de afmetingen beperkt zijn, is het veel gemakkelijker om de cabine in huis te plaatsen op de plek waar jou dat het beste uitkomt. Dit betekent bijvoorbeeld dat deze ook op zolder kan staan wanneer je daar de ruimte hebt vrijgemaakt. Let daarom dus ook altijd op de afmetingen wanneer je een aankoop gaat doen. Dit geeft je de zekerheid waar je naar op zoek bent. Dit maakt het gemakkelijk.

Author: Jasmijn

Share This Post On