Wat is een prikkabel, lichtketting en lichtslang?

Op zoek naar sfeer in huis of op een feestje? Of professioneel met verlichting bezig? Dan kunnen prikkabels, lichtkettingen en lichtslangen heel handig zijn. Creëer overal de gewenste sfeer met de lampen van uw keuze!

Prikkabel

Een prikkabel is een stevig snoer waarin fittingen in geprikt kunnen worden. Zo bepaalt u zelf hoeveel lampjes er in uw snoer komen en op welke afstand van elkaar. Ook kunt u zelf kiezen welke kleuren lampen u gebruikt. Prikkabels zijn verkrijgbaar tot wel 100 meter lang, dus ideaal voor professioneel gebruik bij festivals, concerten en dergelijke. Ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk, want ieder led-lampje gebruikt slechts één Watt.

Prikkabel

Lichtketting

Een lichtketting is een variant op de aloude kerstlichtjes: een snoer met fittingen waarin lampen kunnen worden vastdraaien. Het verschil met de prikkabel is dat de fittingen hierbij al zijn vastgezet. U hoeft dus alleen nog maar de lampen vast te draaien! Voordeel is dat u zelf kunt kiezen welke kleur lampen u gebruikt, witte of gekleurde. De lichtkettingen zijn verkrijgbaar in lengtes van 2 tot 15 meter en voor binnen en buiten.

Lichtslang

Een lichtslang is simpelweg een plastic slang met daarin led-lampjes. Door een lichtslang neer te leggen of op te hangen creëert u direct de gewenste sfeer. En ze zijn supersimpel in gebruik, want ze kunnen niet in de knoop raken. Gewoon uitrollen en aanzetten! De lichtslang is te krijgen in allerlei kleuren, van wit tot blauw, geel of groen. Sommige hebben zelfs meerdere kleuren in één slang! Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 5 tot wel 45 meter en voor binnen- en buitenshuis. Ideaal voor de verlichting van uw kantoor of winkelpand.

Kortom, wilt u ook kennismaken met de nieuwste technologie in verlichting? En wilt u in een handomdraai een rustgevende of juist opwindende sfeer creëren? Maak dan gebruik van de ongekende variatie die een prikkabel, lichtketting of lichtslang u biedt!

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.