In de weer met OYOY baby beddengoed

Beste dames en heren en transgenders. Vandaag gaan we het hebben over baby beddengoed. En niet zomaar wat beddengoed. Hoogwaardige top kwaliteit Scandinavische origine beddengoed. Dat wil betekenen organisch, duurzaam, minimalistisch, hoge kwaliteit, uniek. Eigenlijk alle goede eigenschappen waar wij een kinderkamer mee zouden willen verrijken.

Wij zijn al een tijdje fan van het merk OYOY. Komt dus uit Denemarken. Zij produceren alleen maar beddengoed en ook andere kinderkamer items van de allerhoogste kwaliteit. Van de bovenste plank zullen we maar zeggen. Enfin, we werden echt verliefd op het bobo dekentje butter rose. Prachtige kleur roze, net wat anders dan de standaard meisjes kleur roze. Gemaakt van 100% katoen, organisch en duurzaam. Lekker warm voor de baby. Misschien niet ideaal voor nu in de zomer, maar de winter komt er weer aan want de dagen worden al korter dus bereid je voor! Voor de goede orde vind baby beddengoed hier.

We hebben ook een oudere zoon en voor hem zijn we op zoek naar een dekbedovertrek. Niet een standaard dekbedovertrek van AFC Ajax ofzo, dat vinden we niet stylish. Ook geen dieren por favor en bitte geen piraten. We zoeken iets stijlvol minimalistisch niet te opvallend. We vonden hier de beste dekbedovertrekken. Het oog viel uiteindelijk op FERM living robots dekbed. Onze zoon is een beetje een geek, dus die robots vond hij erg leuk. Ook deze is van 100% biologisch katoen. Het is een pracht product eerste klas vind ik. Als ouders kunnen we dit met een verantwoord gevoel plaatsen in de slaapkamer van Pimmetje.

In een volgende blog zullen we ook toewijden wat we gedaan hebben qua verlichting. Dat was eigenlijk nog het laatste dat ontbrak solide verlichting met sfeervol licht inval. Maar goed, ik begin honger te krijgen dus ik brei een eind aan dit artikel en de lampen behandelen we wel een volgende maal.

Author: Jasmijn

Share This Post On