Huis kopen Costa Blanca

Een huis kopen aan de Costa Blanca. Een appartement of villa met uitzicht op zee. Droomt u al weg bij de gedachte? Het hoeft geen droom te blijven. Goedkoop een huis kopen aan de Costa Blanca doet u direct van de Spaanse bank. Bankbeslag heet dat. Zo zit u voor een dubbeltje aan de eerste rang. Hoe dat werkt, leest u in dit blog.

Waarom huis kopen Costa Blanca

Nu de rente over uw spaargeld alleen maar lager wordt, is investeren een slimme optie. Investeert u in een huis aan de Costa Blanca, dan komt het geld naar u toe. Want:

  1. De prijzen stijgen jaarlijks 10%.
  2. Baby boomers zorgen voor een grote vraag naar Spaans onroerend goed. Uit cijfers van de Spaanse export organisatie blijkt dat er behoefte is aan 600 duizend extra woningen alleen al aan de Costa Blanca.
  3. De verhuurmogelijkheden zijn eindeloos.

Huis kopen Costa Blanca bankbeslag

Goedkoop een huis aan de Spaanse kust kopen, het klinkt heel aantrekkelijk. Maar hoe koopt u op een goedkope manier een huis aan de Costa Blanca? Het antwoord is eenvoudig. Koop een huis van de Spaanse bank. Bankbeslag heet dat. Een huis kopen aan de Costa Blanca via bankbeslag, betekent dat u goedkoop een woning in Spanje koopt. Het gaat dan om een gedwongen verkoop omdat de woning is teruggenomen door de bank. Omdat de bank beslag heeft gelegd op de woning van de voormalig eigenaar en het pand wil omzetten in geld, kunt u de woning voor een veel aantrekkelijkere prijs kopen. Een slimme investering dus.

Voordelen bankbeslag

Kiest u voor een investering in een huis aan de Costa Blanca via bankbeslag? Dit zijn de voordelen:

  • U koopt een huis of appartement voor een zeer aantrekkelijke prijs
  • De woningprijzen zijn op hun dieptepunt. De waarde van uw huis in Spanje zal de komende jaren stijgen

Onbezorgd rentenieren

Onbezorgd rentenieren, wie wil het niet? Koopt u een huis aan de Costa Blanca, dan kan het zomaar zijn dat uw droom sneller uitkomt dan u denkt. De Spaanse woningmarkt is op dit moment zeer aantrekkelijk, via bankbeslag koopt u voor een zeer aantrekkelijke prijs een prachtig huis of appartement en met de stijgende vraag naar woningen aan de Costa Blanca is u huis in Spanje in korte tijd veel meer waard. Nieuwsgierig? Bekijk het huidige woningaanbod ?

Author: Jasmijn

Share This Post On