De Hortensia Annabelle als smaakmaker in de tuin

Het zomerseizoen staat alweer voor de deur en dan is het natuurlijk tijd om de tuin in te gaan. Er is altijd meer dan genoeg keuze voor bloemen die echt iets toevoegen aan je tuin, maar de Hortensia Annabelle is hier zeker één van. De plant beschikt over een prachtig heldere witte bloesem, die ook nog eens rijkelijk aanwezig is. Deze plant maakt je tuin klaar voor de zomer en laat de uitstraling van je tuin echt opbloeien.

Wat is de Hortensia Annabelle?
Hydrangea arborescens ‘Annabelle’, zo noemt men de Hortensia Annabelle officieel. Het is bekende plant die je ongetwijfeld wel eens onbewust ergens in de tuin hebt zien staan. De roomwitte bloesem geeft een zachte kleur aan je tuin. Deze plant is afkomstig uit het oosten van de Verenigde Staten, maar kan ook prima in het Nederlandse klimaat aarden. Tuinplantenwinkel.nl heeft deze prachtige plant online te koop staan, dus je kunt nu ook jouw tuin verblijden met de bloem die een zomerlang kan bloeien.

De Hortensia Annabelle kan nog het beste aarden in een vochtige omgeving, dus niet ergens onder dak. Het is dan ook een echte buitenplant, maar een dag lang volle zon is niet goed. De plant heeft een hoop water nodig, die in de zomer soms niet van de natuur afkomstig is. Geef dus ruime hoeveelheden water op droge momenten.

Snoeien van de plant
Als echte tuinliefhebber weet je ook dat planten af en toe moeten worden teruggesnoeid, om vervolgens weer beter terug te komen. De knoppen van de Hortensia Annabelle groeien pas in het voorjaar, dus even hiervoor kun je de plant het beste snoeien. Het leuke van deze plant is dat hij het hele jaar kan groeien, zelf tijdens een vochtige winterperiode. De plant is dus online te koop op Tuinplantenwinkel.nl.

Author: Jasmijn

Share This Post On