Hoe ontvang je zakelijke klanten

Zakelijke klanten wil je op de juiste manier ontvangen. Ze moeten zich meteen welkom voelen. Naast de persoon die ze ontvangt en de manier waarop het ontvangst plaatsvindt, is de inrichting van de ontvangstruimte belangrijk, lees hier over cruciale meubels.

 

Er moet uitgepakt worden bij de ontvangst van zakelijke klanten

De relatie met een klant zal beter blijven wanneer iedere keer als de klant langskomt er een uitgebreid onthaal is. Zeker bij nieuwe klanten weet je niet zeker wat zij verwachten van het ontvangst, ze houden wellicht meer van een sobere aangelegenheid maar er is ook een kans dat ze uit een cultuur komen waar het de gewoonte is om zakenpartners te ontvangen als een koning. Met een uitgebreid onthaal heeft de onderneming het minst te verliezen. Een groot gedeelte van het bezoek zal informeel zijn, wat zich afspeelt in restaurants en op toeristische plekken ergens in het land. Voor het zakelijke gedeelte zal er een fraaie ruimte op de zaak aanwezig moeten zijn.

 

De inrichting van een zakelijk kantoor met een kapstok staand colorhanger

De ruimte voor een zakelijke ontvangst is uiteraard het kantoor dat daar speciaal voor is ingericht. De elegante kapstok waaraan de gasten hun jassen kwijt kunnen, helpt erbij om ze vanaf het binnenkomen in deze ruimte het gevoel te geven in een chique kantoor, voor belangrijke bezoekers te zijn beland. Er is natuurlijk gekozen voor een kapstok staand colorhanger, een staande opvallende kapstok die prima bij het thema past. De leren stoelen, een eikenhouten bureau en een glimmende vloer maken het helemaal af. Naast een klassieke uitstraling is een moderne uitvoering ook mogelijk, door de houten meubels te vervangen voor andere materialen.

 

Een op maat gemaakte kapstok staand colorhanger

De staande kapstok kan helemaal op maat gemaakt worden. Een kamer speciaal maken, kan het best met een aantal unieke meubels. De kapstok is daar perfect voor, omdat deze fraai afgewerkt kan worden en er vaak punten zijn waarop deze aangepast kan worden om perfect in de ruimte te passen. Een kantoor dat vrij exclusief toegankelijk is voor mensen, kan het beste een kleine kapstok hebben om dit gevoel te versterken.

 

Een geslaagde ontvangst van een zakenpartner levert veel op

Zakelijke klanten op de juiste manier ontvangen op de goede plek zal leiden tot veel goede samenwerkingen. Uiteindelijk heeft het bedrijf, een goede zakelijke connectie, een mooi kantoor en een kunstige kapstok. Die samenwerking zal misschien een aantal maanden of jaren stand houden, de kapstok kan nog lang gebruikt worden door het tijdloze design.

Author: Jasmijn

Share This Post On