Goedkope tuinmeubelen

Wilt u een zeer goedkope tuinset voor in de tuin?

Op zoek naar goedkope rotan stoelen voor in de tuin? Ervaringsrapport over onze tuinzitgroep buiten – de goedkoopste tuinmeubelset die beschikbaar is.
We zijn al lang op zoek naar een zitgroep voor onze tuin of terras. De prijzen van deze tuinsets voor buiten schrikken ons vooral af. Voor ongeveer 1.000 euro is het beter om twee keer na te denken.
Bij toeval kwamen we bij Amazon een tuinzitgroep tegen die erg goedkoop was. Het is geen hoekbank voor buiten en ook geen comfortabele 3-zitsbank, maar een solide tuinmeubelset bestaande uit een bank voor 2 personen, een tafel met een glazen blad en 2 stoelen. Inclusief kussens. De keuze was gevlekt hazelnootbruin; Titan black, evenals een mix van beide kleuren. We kozen voor de meubelset in titaniumzwart, wat niet ver verwijderd is van onze andere tuinmeubelen in antraciet.

Goedkope zitplaatsen – is het het helemaal waard?

Natuurlijk mag je geen hoge verwachtingen hebben van deze goedkope zitgroep. Kwalitatief kan deze meubelset niet concurreren met modellen die 5 keer zo duur zijn. Toch zou het veel moeten kunnen weerstaan.
En dat kan ook. We hebben ze nu een paar weken en tot nu toe maken alle componenten een redelijk goede indruk. Er waren slechts kleine problemen met de montage omdat de afzonderlijke onderdelen niet zo gemakkelijk in elkaar wilden passen. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan, merk je niet per se dat de zithoek in de tuin zo goedkoop was.

Wat we niet echt leuk vinden, is de zeer lichte kleur van de pads. Omdat we twee kleine kinderen hebben, zijn hier de eerste sporen van vuil, druppels en klodders te zien. Maar dat is niet onvermijdelijk. De hoezen kunnen echter relatief gemakkelijk worden verwijderd en gewassen.
In vergelijking met hoogwaardige zitopties, moet u er ook rekening mee houden dat u voor deze prijs elke 2 jaar een nieuw model zou kunnen krijgen en dat u de komende 10 jaar nog steeds zou hebben bespaard. En ik wil na 10 jaar niet weten hoe het zit met de kwalitatief betere zitgroepen – zeker niet meer in topconditie.
Hoewel rotan behoorlijk weerbestendig is, nestelt stof zich graag in de vele kleine scheurtjes. Na een paar jaar kom je er nauwelijks meer uit. Zeker als, net als wij, bomen (de vervelende berk om ons heen) allerlei vuil en pollen bevatten.

Author: Jasmijn

Share This Post On