Een spectaculaire foto op dibond

Foto’s zijn aan een opmars bezig. Fantastisch ontworpen huizen worden opgesierd door een foto, en heel vaak is dit een foto op dibond Professionele foto’s zijn kunstzinnig, trekken de aandacht in je interieur en zijn vaak heel artistiek. Beroemde fotografen hebben een heldenstatus, maar ook voor veel minder geld kan je al hetzelfde effect creëren. Merot een foto op dibond geef je je muur in elk geval meer uitstraling.

 

foto op dibond

 

Dibond nader bekeken

Nu lanceren we hier wel de term dibond, maar wat is dat nu eigenlijk. Dibond is eigenlijk niet meer dan 2 lagen aluminium die door zwart kunststof met elkaar verbonden zijn. Een foto op dibond springt als het ware wat meer uit de muur en krijgt iets van een schilderij. De laag dibond is bovendien vormvast, stijlvol en duurzaam. Een foto op dibond makkelijk in onderhoud en de kans op beschadiging is klein. Je foto gaat dus heel wat jaren mee en je hebt geen kwaliteitsverlies, wat bij een schilderij vaak wel het geval is.

Een foto op dibond komt in elk interieur tot zijn recht, maar zeker in strakkere, sobere interieurs past dit perfect. Hoe soberder het interieur, hoe meer aandacht er gaat naar de foto. En met de juiste foto, heb je gelijk een gespreksonderwerp als er bezoek over de vloer komt. Blader gerust eens door wat interieurmagazines om extra ideetjes op te doen. De meeste pakken er geregeld mee uit.

Wist je trouwens dat de meeste galerieën hun kunstfoto’s presenteren op dibond?

 

Een foto op dibond kan overal

Bij het hangen van een foto denken we vaak onmiddellijk aan de woonkamer of eventueel de slaapkamer. Maar eenfoto op dibond
kan overal. Omdat het materiaal ook waterbestendig is, kan je zelfs in de badkamer creatief uit de hoek komen. Leef misschien daar eens je inspiratie uit! De foto’s an sich worden niet rechtstreeks op het materiaal gedrukt maar op fotopapier. Zo blijft de uitmuntende kwaliteit steeds behouden. Kies wel voor een betrouwbare partij, zo ben je verzekerd van de beste drukkwaliteit van je foto op dibond.

 

Personaliseer je interieur

Wil je echt iets origineels, selecteer dan zelf een foto uit je collectie en laat deze online printen. Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden. Zo heb je een unieke foto, een foto die op dibond, nog beter tot zijn recht zal komen. Op het internet kan je tot op de centimeter nauwkeurig je foto op dibond bestellen. Ideaal om net de uitstraling te krijgen die je verwacht.

Ben je zelf niet zo een fantastische fotograaf, dan zijn er genoeg iconische foto’s te verkrijgen, waar je mee kan uitpakken.

Met een foto op dibond, heeft je woning er alvast een eyecatcher bij. En dat tegen een fractie van de kostprijs van een schilderij

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.