Een huis kopen in de polder

Steeds meer mensen trekken naar de polder om in steden als Lelystad en Almere te gaan wonen. Maar ook de dorpen Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen zijn in trek. Dat komt door de handige ligging van deze dorpen en steden. Het ligt immers op minder dan een half uur rijden van Amsterdam, en in de steden Lelystad en Almere groeit de werkgelegenheid volop. Wellicht ben je zelf ook zoekende naar een baan in Flevoland of werk je er al en zoek je naar een woning in de polder. In de deze blog gaan we je een aantal tips geven om een huis te kopen.

Het woningaanbod te kopen

Huis kopen in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen? Dan wil je natuurlijk wel het woningaanbod weten. Gelukkig zijn er diverse makelaars te vinden in de polder die het woningaanbod op hun website hebben staan. Je kunt natuurlijk ook altijd even kijken op de bekende huizenwebsite Funda.nl. Hier kun je ook veel verschillende soorten huizen vinden die te koop worden aangeboden in de polder.

Waarom in de polder wonen?

Misschien vraag je je af waarom je in de polder zou willen wonen. In het begin van dit artikel spraken we al even over de gunstige ligging en de groeiende werkgelegenheid. Uit onderzoek is gebleken dat het MKB-segment in Flevoland zelfs koploper is qua groei. Maar naast deze argumenten vind je in de polder rust. Uitgestrekte weilanden waarin je rust kunt vinden. Maar daarnaast is er ook volop leven in Flevoland te vinden. Dorpen als Dronten groeien steeds harder, er komen veel woningen bij en ook de voorzieningen worden steeds meer en beter. Voldoende reden dus om in de polder te gaan wonen. Je zult hier zeker geen spijt van krijgen! Ontvlucht het drukke leven van de stad en vind je rust op een plek en in een woning die bij je past.

 

Author: Jasmijn

Share This Post On