Edwin Jagger

Scheren doen mannen al sinds de tijd van het oude Egypte, dit is dus al meer dan 2000 jaar. Voor dat er mesjes waren werd er gebruik gemaakt van scherpe voorwerpen.

De baard is iets wat mee gaat met de mode, de ene keer hebben mannen wel baarden en een andere keer scheert iedereen het gezicht weer glad. Dit was in de oude tijden anders, in het Oude Egypte hadden mensen liever een glad geschoren gezicht en daarom hadden zij toen al scherpe messen om het haar weg te scheren. In het Oude Engeland hadden de mensen van Adel vaak een glad geschoren gezicht omdat dit liet zien dat ze geld hadden, dit komt omdat scheermessen en scheerkwasten toen te duur waren voor het gewone volk.

Tegenwoordig hebben we de Edwin Jagger scheermessen die voor een goede prijs messen levert van hoge kwaliteit. Dit zijn safety razors waarbij er verwisselbare mesjes bij zitten zodat u altijd het scherpste mesje hebt. Edwin Jagger verkoopt niet alleen scheermesjes, dit merk verkoopt namelijk ook aftershave met Aloë Vera om te zorgen dat de huid niet geïrriteerd raakt na het scheren. Deze aftershave is geschikt voor de mannen met een gevoelige huid. Voor meer scheerartikelen kunt u ook terecht bij Edwin Jagger, van scheerkwasten tot porseleinen scheerkommen.

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.