Diervriendelijke mollenverjagers kopen

Mollen zijn onschuldige dieren, die zonder dat ze het weten veel schade aan jouw tuin kunnen aanrichten. Daar zit je uiteraard niet op te wachten, dus zal je stappen moeten ondernemen om van ze af te komen. Maar het liefst doe je dat op een diervriendelijke manier. In dit artikel vertellen we jou meer over het bestrijden van mollen en hoe je dit op een diervriendelijke manier kunt doen.

Het probleem van mollen

Mollen bewegen zich voort onder de grond. Ze kunnen hierbij voor grondverzakkingen zorgen, omdat ze tunnels graven. Het kan zijn dat je last hebt van één mol of meerdere mollen. Eigenlijk maakt het niet uit hoeveel mollen het zijn, want één mol alleen kan veel schade aanrichten. Het beste is om mollen te voorkomen. Dit kun je doen door planten met een onaangename geur te kopen en een aantal hiervan in je tuin te plaatsen.

Hoe kun je mollen het beste bestrijden?

Wanneer je last hebt van een mol of meerdere mollen, doe je er goed aan actie te ondernemen. Wanneer je mollen lekker in je tuin laat rond banjeren, hebben ze maar een aantal dagen nodig om jouw hele tuin om zijn kop te zetten. Om dit te voorkomen kun je mollenverjagers kopen. Eén voorbeeld van een diervriendelijke mollenverjager is ultrasone geluiden. Mollen hebben gevoelige oren en kunnen niet goed tegen deze geluiden.

Een andere methode is een mollenbuis. De mol wordt opgesloten in de buis, zodat je deze eenvoudig ergens anders vrij kunt laten. Meer weten over het bestrijden van mollen? Breng dan een bezoek aan mollenverjagers.

Author: Jasmijn

Share This Post On