Design meubelen Assen

Bij design meubelen Assen kun je terecht voor design meubelen van heel veel verschillende merken. Door de verscheidenheid van design merken vind je er altijd wel een meubelstuk dat bij jou of jullie smaak past. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een bank, een tafel, stoelen of accessoires. Kom gewoon eens langs in één van de showrooms in Ommen (Overijssel) of in Dwingeloo (Drenthe). Hier vind je een grote collectie designmeubelen van veel verschillende merken. De grote verscheidenheid aan merken zorgt voor een verscheidenheid aan sferen. Wil je advies dan kun je daarvoor altijd terecht bij het professionele team. Je kunt ook een persoonlijke advies afspraak maken voor een interieuradvies. Aan de hand van de gegevens die jij kunt aanleveren, samen met foto’s van je inrichting kun je in een in een 3D voorstelling bekijken hoe je jouw interieur kunt veranderen.

Wat zijn design meubelen

Design meubelen zijn meubelen die worden ontworpen door een bepaalde ontwerper. Vaak heeft een ontwerper van design meubelen een eigen stijl waaraan je de meubelen herkent. Design meubelen zijn niet per definitie moderne meubelen. Design meubelen worden vaak gekocht omdat de kopers design meubelen mooier en origineler vinden dan gewone meubelen én omdat de uitvoering beter is waardoor de meubelen langer mee gaan. De design meubelen Assen zijn verkrijgbaar in heel veel stijlen maar altijd herkenbaar aan de kwaliteit, de verfijnde vormen, de mooie lijnen en de unieke kleuren. Hedendaagse design meubelen zijn comfortabele meubelen met een eenvoudige stijl maar wel van goede kwaliteit. Je kunt met design meubelen je eigen stijl en sfeer creëren door te kiezen of te combineren uit één van de vele stijlen. Stijlen die je bij design meubelen kunt vinden zijn onder andere: hedendaags, klassiek, retro- of vintage, Scandinavisch of industrieel.

Veel verschillende merken meubelen bij design meubelen Assen

Je kunt bij design meubelen Assen kiezen uit heel veel verschillende merken design meubelen. Hiermee maak je jouw interieur persoonlijk en uniek. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar één meubelstuk of meerdere. Zelfs de accessoires kun je aanpassen naar eigen inzicht. Omdat je vooraf niet kunt bekijken of het meubelstuk dat je voor ogen hebt past in jouw interieur kun je één van de adviseurs een 3D voorstelling laten maken. Als je naar de showroom gaat neem dan voor de zekerheid een plattegrond en de maten van de ruimte mee. Maak foto’s van je huidige interieur en laat je verrassen. Een aantal merken die je terug kunt vinden in één van de showrooms zijn:

  • Arco
  • Artifort
  • Bert Plantagie
  • Cloak
  • Gelderland banen
  • Hülstra
  • Jori
  • Leolux
  • Ploeg
  • Rolf Benz

Jouw woning inrichten met design meubels

Wanneer je een bezoek brengt aan meerdere woonwinkels dan zie je overal mooie meubelen maar vaak wel van hetzelfde soort. Deze ‘standaard’ meubelen vind je dan ook in heel veel huizen terug. Is jouw smaak niet iets anders of wil jij jouw woning uniek inrichten dan kun je inspiratie opdoen wijn design meubelen Assen. Hier vind je design meubelen van verschillende merken maar je kunt hier ook terecht voor mooie design accessoires. Laat je verrassen en ga een kopje koffie drinken in één van de showrooms.

 

Author: Jasmijn

Share This Post On