De meubeltrends van dit moment

2020 is een erg raar jaar voor iedereen. Niet alleen voor mensen, maar ook voor de woontrends van nu. Sinds 2019 is er nogal wat veranderd en het kan nogal moeilijk zijn om dit allemaal in je op te nemen. Daarom zetten we alle trends voor je op een rijtje!

Gebruik van duurzame materialen

Het gebruik van duurzame materialen is tegenwoordig niet alleen mooi in een interieur, maar ook het goed zijn voor de maatschappij! Tegenwoordig vervuilen we natuurlijk enorm veel, eigenlijk veel te veel, en dat zorgt voor vervelende problemen in de wereld. Daarom zijn we ook in ons interieur veel gaan doen aan het milieu! Denk dan aan duurzame materialen die bij de fabricage geen vervuiling hebben opgeleverd en bij het afbreken ervan ook niet.

Makkelijk verplaatsbaar meubilair

We willen het tegenwoordig wat simpeler houden. Daarom hebben we tegenwoordig heel veel makkelijk verplaatsbare meubels in huis. Dat is echter niet het enige, we hebben bijvoorbeeld ook tafels met wielen eronder van WielenOutlet. Dit zorgt voor enorm gemak en tegelijkertijd enorm veel stijl. Zo krijg je een superpraktisch interieur wat er toch enorm leuk uit ziet. Dit kan tegelijkertijd veel ruimte besparen, waardoor je weer meer ruimte hebt voor andere dingen!

De kleuren van 2020

De kleuren die in 2020 worden gebruikt zijn ook anders dan die in 2019. Voornamelijk zagen we grijs en wat donkerblauw heel veel terugkomen in 2019. Supermooi natuurlijk, maar we willen nu wat vrolijkers! Wat kleurrijkers dus en dat doen we met meer opvallende kleuren. De meubels etc. blijven wel redelijk blauw, grijs of donkerblauw maar de muren gaan we aanpakken! Een kleur die we veel op muren terug gaan zien in 2020 zijn kleuren zoals roze, paars en groen. Nu denk je waarschijnlijk dat we gek zijn geworden, maar het is echt supermooi! Probeer het eens zou ik zeggen!

 

Houd het vooral lekker simpel, probeer niet te uitbundig te zijn en gek te doen. Houd het bij hetgeen wat je fijn vindt en als je dat wilt aanpassen moet je dat doen! Wil je dat niet, dan is dat ook prima.

 

Author: Jasmijn

Share This Post On