De diensten van de slotenmaker

Vrijwel iedereen krijgt er eens mee te maken: de sleutel is zoek, gebroken in het slot of gewoon binnen het huis gebleven. En dat is natuurlijk een lastige zaak. Maar je hoeft dan geen deur in te trappen of raam open te slaan. Je belt gewoon de slotenmaker. Bovendien kost het je veel minder dan het repareren van een raam of deur. Door gebruik te maken van de diensten van een slotenmaker hoef je niet in paniek te raken wanneer je jezelf eens buitengesloten hebt, want die zorgt ervoor dat je binnen de korste keren weer binnen bent.

Wat doet de slotenmaker?

De slotenmaker is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van sloten. Afhankelijk van het probleem en/of bezwijkmechanisme maakt hij gebruik van speciale gereedschappen om dan een slot open te krijgen, te repareren of gewoon te vervangen. Daarnaast zijn er nog vele services die hij aanbiedt. De diensten die een slotenmaker verleent zijn:

1. Het openen van een slot
2. Het vervangen van sloten
3. Een inbraakpreventie check
4. Het herstellen en vervangen van sleutels
5. Plaatsen van sluitwerk

Slot openen

De meeste van ons kennen de slotenmaker om min of meer een ding: hij zorgt ervoor dat je na een avondje uit huis, met daarbij een verloren sleutel, weer in huis kunt. Datzelfde geldt ook wanneer je wel je sleutels hebt, maar die niet kunt gebruiken—bij een inbraakpoging bijvoorbeeld.

Tip: Slotenmaker Vught – 24 uur per dag een actieve slotenmaker binnen handbereik

Een kapotte slot repareren of vervangen

Als gevolg van veroudering en verkeerd gebruik kan een slot aan vervanging toe zijn. Ook bij inbraak krijg je dan te maken met een slot dat je het best kunt vervangen. Daar is de slotenmaker een meester in. Die zorgt ervoor dat je dan weer een prima werkende deur hebt en kan zelfs ook een ander mechanisme voor je inzetten voor een veiligere leefomgeving.

Inbraakpreventie check

De slotenmaker kan ook een grondig onderzoek doen van de sloten in je woning, om je vervolgens van advies te voorzien over de veiligheid van je woonomgeving. Daarvoor gaat hij na in welke mate de sloten onderhoud vereisen en of die vervangen of hersteld moeten worden.

Sleutels vervangen

Het kan voorkomen dat je te ruw hebt gedraaid aan het slot, waardoor de sleutel is komen te breken. In dat geval kan de slotenmaker de sleutel uit het slot halen en je een andere sleutel geven om weer gebruik te kunnen maken van het slot.

Uitgelicht: https://www.slotenmakerpro24.nl/locatie/slotenmaker-den-bosch/

Sluitwerk kopen bij de slotenmaker

In de meeste gevallen wordt de slotenmaker ingeschakeld wanneer iemand zich heeft buitengesloten. Maar daarnaast helpt de slotenmaker ook nog het met plaatsen van hang- en sluitwerk. Als je dus eens een andere slot nodig hebt, kun je dan ook prima bij de slotenmaker terecht.

Author: Jasmijn

Share This Post On