Betonpoer 15×15 bij betonpoerengigant

De Betonpoerengigant heeft de betonpoer 15x15cm in veel verschillende soorten en kleuren. Een betonpoer is essentieel als je wilt dat het bouwwerk in je tuin langer meegaat en steviger in de grond staat. De betonpoer zorgt ervoor dat het bouwwerk niet omwaait bij een stevige wind of wegzakt in de grond. Doordat de betonpoer ook zich vaak nog een gedeelte boven de grond bevindt zorgt het prefab beton ervoor dat een houten bouwwerk minder snel door de vocht in de grond wordt aangetast. Zo gaat het bouwwerk jaren langer mee. De betonpoeren zijn onder andere te gebruiken voor pergola’s, schuttingen, veranda’s, overkappingen, buitenspeeltoestellen, hekken en poorten.

Welke soorten betonpoer 15×15 cm

Zoals al eerder gezegd is de betonpoer 15x15cm er in verschillende soorten. Je hebt ze bijvoorbeeld in verschillende lengtes zoals 35cm,50cm en 60cm. Ook zijn de betonpoeren in de kleuren antraciet en grijs leverbaar. Je kunt sommige betonpoeren met vier draadeindes kopen. Deze zijn erg geschikt voor stevige verankering zoals speeltoestellen en bankjes. De meeste betonpoeren 15x15cm kun je krijgen met een draadeind m16. Je kunt via de website van Betonpoerengigant zelf kiezen of je deze meegeleverd wilt hebben of dat je de betonpoer zonder draadeind wilt. Ook kun je ervoor kiezen om er een paaldrager of stelplaat bij te bestellen. Verder wordt er aanbevolen ook een fundering bij te bestellen zodat het bouwwerk nog minder snel verzakt. De uitvoering, maat en lengte die je nodig hebt hangt af van de grootte van het bouwwerk. Grotere betonpoeren hebben meer draagkracht, dus een groot bouwwerk heeft een grotere betonpoer nodig. Mocht je niet precies weten of jij de betonpoer 15x15cm nodig hebt of dat je misschien een andere maat moet hebben voor jouw bouwwerk dan kun je je altijd laten adviseren door de gespecialiseerde werknemers bij de Betonpoerengigant.

De betonpoer 15×15 plaatsen

Het plaatsen van de betonpoer 15x15cm is vrij eenvoudig. Graaf eerst een gat. Als je een funderingstegel gebruikt dan leg je die als eerste in het gat. Zet daarna de betonpoer 15×15 cm minimaal voor 2/3 deel in het gat. Voor een stevige bevestiging stort je rondom de betonpoer snelcement of beton. Zorg dat alles recht staat. Gebruik hiervoor een waterpas. Nu kun je beginnen met het bouwwerk aan de betonpoer te bevestigen.

Author: Jasmijn

Share This Post On