Barbecueën hoort bij de zomer

Als er iemand fan is van barbecueën dan ben ik het wel. En met mij nog veel meer Nederlanders. Wat is er nou fijner dan lekker met een biertje in de hand aan de grill staan het einde van een mooie zomerdag. De gezelligheid, de mensen, het eten en drinken, werkelijk alles is fijn aan barbecueën. Het is natuurlijk wel van belang dat er dan genoeg eten is. Maar soms heb je nou eenmaal het geval dat het heel gezellig wordt en dat er meer mensen op de barbecue afkomen dan dat je van tevoren had verwacht. Ik zou het heel erg vinden als we lekker aan het barbecueën zijn en ik kom erachter dat er te weinig vlees is voor iedereen. En dan?

 

Zorg voor genoeg eten

Ik heb een oplossing gevonden waardoor je zelfs wanneer je tegen alle verwachtingen in zonder vlees komt te zitten toch nog snel aan heerlijk vlees kan komen. Er bestaan tegenwoordig webwinkels waar je online vlees kan kopen, zodoende heb je altijd genoeg in huis. Hoef je ook niet bang te zijn dat je de gasten moet teleurstellen.

 

Verschillende soorten eters

Ik weet dat tegenwoordig steeds meer mensen het vlees laten staan. Er zijn veel meer verschillende soorten eters. Sommigen eten geen vlees, maar wel vis. Een ander eet helemaal geen dierlijke producten en weer een ander zit er weer net tussenin. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar ik ben persoonlijk een echte vleeseter. Alleen barbecueën draait tegenwoordig allang niet meer alleen om vlees. Er zijn ook ontzettend veel vegetarische producten en gerechten die je op de gril kan gooien. Denk aan een vegetarische hamburger of een heerlijke avocado salade. Ook zijn er tegenwoordig recepten die heel erg het echte vlees nabootsen. Bijvoorbeeld kip zonder kip. Dan heb je toch het idee dat je vlees eet, het smaakt ook heel erg naar vlees, maar je eet toch iets vegetarisch. Vooral voor de echte vleeseter is dit een goeie optie als je eens iets vegetarisch wil proberen.

 

Gezelligheid staat voorop

Eigenlijk maakt het niet wat voor een eten er op tafel komt. Vegetarisch, niet-vegetarisch, veel of weinig. Het belangrijkste is de gezelschap. Het feit dat je samen met je vrienden in de tuin gezellig kan kletsen, eten en drinken is al meer dan genoeg voor mij. Daarom ben ik fan van barbecueën

Author: Jasmijn

Share This Post On