Amsterdam slotenmaker 24 / 7

Helaas komt het vaak voor dat het slot van een deur geforceerd is wegens inbraak. Als u snel een nieuw slot nodig hebt, staat de slotenmaker in Amsterdam paraat voor u. Een nieuw en deskundig geplaatst slot met inbraakbeveiliging zal inbrekers afschrikken en de kans op inbraak verkleinen. Slotenmakers zijn natuurlijk de meest aangewezen personen om advies te geven over inbraakbeveiliging. Ook als uw sleutel is afgebroken in het slot helpen wij u snel & vakkundig.

Een goed nieuw slot

Dit hang- en sluitwerk herkent u aan het keurmerk van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG). Dit onafhankelijke instituut keurt beveiligingsproducten en deelt ze in drie categorieën in, naar gelang de mate van inbraakwerendheid. De volgende eisen zijn bepalend voor de mechanische eigenschappen: Het hang- en sluitwerk mag tijdens een test binnen een tijd van respectievelijk 3, 5 of 10 minuten niet zodanig verzwakt zijn dat daarmee de inbraakwerende eigenschappen van het element teniet zijn gedaan.

Bent u buitengesloten?

U heeft de deur dichtgedaan maar de sleutel zit nog aan de binnenkant. U bent buitengesloten en kunt niet meer naar binnen. Dit is uiteraard erg vervelend. Geen nood, de slotenmaker is altijd in de buurt om de deur te openen. Schadeloos openen van deuren is ons vak. de 24 uurs slotenservice staat dag en nacht voor u klaar als u bent buitengesloten.

 

Author: Jasmijn

Share This Post On