Alles zien bij je huis

Je ziet het steeds vaker mensen die live vanaf elke plek kunnen kijken wat er voor hun huis gebeurd door middel van een videodeurbel. Je kunt niet alleen zien wie er voor de deur staat je kunt zelf met diegene praten. Maar dit is niet het enige waarmee je je huis ‘slimmer’ kunt maken. Denk bijvoorbeeld ook aan zonwering die omhoog gaat als er regen wordt geconstateerd of een poort die opengaat door een knopje in de auto waardoor je niet hoeft uit te stappen. Dit is niet het enige er zijn nog veel meer technieken die kunnen bijdragen aan het slimmer maken van je huis.

Automatische garagedeur

Wanneer u vaak gebruik maakt van uw garagedeur is het misschien een idee om een elektrische garagedeur een keer te overwegen. U kunt uw garagedeur dan bedienen met een afstandsbediening, deze kunt u dan in de auto leggen of aan uw sleutelbos hangen. Laatst zag ik ook een automatische garagedeur die u kunt bedienen met uw telefoon. Zo hoeft u de auto niet meer uit te stappen, maar kun je lekker blijven zitten en door middel van een app uw garagedeur opendoen.

Videodeurbel

Het werd net al even benoemd maar een videodeurbel zie je de laatste tijd ook veel. Deze deurbel is verbonden met wifi en op deze manier kun je dankzij de camera zien wie er aanbelt. Deze beelden kunt u dan zien op bijvoorbeeld uw laptop, smartphone of tablet. Je kunt niet alleen zien wie er voor de deur staat, bij veel videodeurbellen kun je ook nog is praten met degene die voor de deur staat.

Slimme verlichting

Slimme verlichting houdt eigenlijk in dat je op afstand je lampen kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld door middel van een app de lampen aan en uit doen. Dit is de simpelste versie, je zou ook kunnen denken aan een lamp die automatisch inschakelt als er beweging wordt gedetecteerd. Ook is er slimme verlichting dat reageert op jouw stem op deze manier kun je met behulp van je stem de lampen bedienen.

Author: Jasmijn

Share This Post On