De ideale winterjas

Op zoek naar een geschikte en kwalitatief hoge winterjas? Eentje die uitermate goed bestand is tegen barre weersomstandigheden en harde wind? Dan zijn de Geographical norway jassen precies wat je zoekt. Deze jassen zijn namelijk waterafstotend en winddicht maar toch verrassend rekbaar en ademend. De jassen van Geograpic norway zijn daarom niet voor niets een waar begrip te noemen. Ze zijn ontworpen voor optimale duurzaamheid, bruikbaarheid en draagcomfort.

1489_g

De fraai ontworpen winterjassen van Geographic norway beschermen de gebruiker optimaal tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn dus uitermate geschikt voor mensen die graag lange strandwandelingen in de herfst nemen, winters gezellig door de stad lopen of in de lente graag door het bos fietsen. De pasvormen van de jassen volgen de contouren van de dragen en de soepele ritssluitingen zijn volledig waterdicht. Hiermee ben je uitermate goed beschermt tegen hevige regen, hagel of sneeuw. Een verstandig iemand gaat voor de winterjas die niet alleen stijlvol is maar ook optimaal beschermt.

Wat zijn de trends voor winterjassen 2016?
Het is altijd moeilijk om te zeggen wat de winterjas van 2016 gaat worden. Het gaat hierbij niet alleen om functionaliteit maar ook om kleurgebruik, pasvorm en innovatie. Verschillende experts hebben al voorspellingen gedaan over wat de trends van deze winter gaat worden. Hierbij kwam naar voren dat met name nep bont, soepele vormen en biologische wol erg populair gaat worden. Maar als je meer iemand bent die met name functionaliteit belangrijk vindt zit je met de jassen van Geographic norway zeker goed.

Author: Jasmijn

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.