5 redenen om te investeren in een boxspring

Boxsprings zijn heel populair, en worden momenteel dan ook heel veel verkocht. Een boxspring is bedbodem met daarop meerdere lagen matrassen. Zo kan een boxspring bijvoorbeeld bestaan uit een gestoffeerde box met veren die op de bedbodem ligt. Hierop ligt een matras en eventueel nog een matrastopper voor extra comfort. Twijfel je nog over de aanschaf van een boxspring? In deze blog geven we je 5 redenen waarom dat een hele goede keuze is! En heb je al besloten dat je een boxspring wil kopen? Wil je een boxspring in Etten-Leur kopen, dan kun je terecht bij De Been.

Comfort en ondersteuning

De eerste reden waarom een boxspring ideaal is, is het heerlijke comfort en de goede ondersteuning. Zoals we eerder al benoemden, bestaat een boxspring uit meerdere lagen matrassen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat een boxspring heel veel comfort biedt. Bovendien wordt je lichaam goed ondersteund als je slaapt op een boxspring. Zo word je dus vast en zeker weer uitgerust wakker! Daarnaast heeft een boxspring een hoge instap, wat nog extra comfortabel is.

Veel keuzemogelijkheden

Ook zijn er veel keuzemogelijkheden als je een boxspring gaat aanschaffen. Op het gebied van design, kleur en materiaal is er genoeg keuze. Zo is er altijd iets wat bij jouw smaak en interieur past. Of je nou gaat voor stoer bruin leer, natuurlijk hout of minimalistische neutrale stof, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook kun je kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Dit is ideaal voor als je regelmatig een boek leest in bed of je favoriete televisieprogramma bekijkt!

Temperatuur en ventilatie

De temperatuur en de ventilatie van een boxspring zijn erg goed. Door de open constructie van veren en de combinatie van een box en een matras, geniet je van een goede ventilatie. Zo kun je dus fijn en ontspannen slapen.

Lange levensduur

Daarnaast staan boxsprings bekend om de lange levensduur. Het is dus helemaal niet uitzonderlijk als je 20 of 25 jaar kunt doen met je boxspring. De investering die je doet is het dus vast en zeker waard! Na een jaar of 10 is het wel verstandig om de matras te vervangen. Hierna kun je gewoon weer plezier hebben van je boxspring!

Een mooie uitstraling

Tot slot heeft een boxspring gewoon een hele mooie uitstraling. Je ziet boxsprings terug in de meest luxe hotels en in de mooiste slaapkamers. Met een boxspring tover je jouw slaapkamer meteen om tot een oase van luxe. Kies voor een kleur en materiaal wat perfect bij je interieur past, en het zal een ware aanvulling zijn op je inrichting.

Author: Jasmijn

Share This Post On