3 tips dat een woningontruiming eenvoudiger maakt!

Een woningontruiming is een emotionele gebeurtenis. Een veelvoorkomende reden van een woningontruiming is dat de senior is overleden. Of, omdat de senior te oud is geworden voor het grote huis en dus naar een verzorgingstehuis of kleiner huis moet. Met name in dichtbevolkte steden als Arnhem is een woningontruiming een uitdaging. Dit komt, doordat dit een erg dichtbevolkte stad is. Het kan dus zijn dat je door smalle straten moet rijden met een grote bus. En dan kan het ook nog eens voorkomen dat je tijdens een woningontruiming in Arnhem last kunt hebben van een drukke spits. Met deze tips is een woningontruiming een eitje!

Maak een duidelijke planning

Als je een goede planning maakt, kun je de woningontruiming Arnhem een stuk eenvoudiger maken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld meenemen welke spullen als eerste wegmoeten. Probeer bijvoorbeeld mee te plannen wanneer de spitsuren zijn. Een woning ontruimen in Arnhem is dan een stuk eenvoudiger, omdat je om de spits heen verhuist! Daarnaast voorkom je met een goede planning een hoop stress.

Maak gebruik van labels

Met labels kun je aanduiden, wat het doel is van de spullen. Op de labels kun je schrijven wat naar de stort moet; wat verkocht kan worden; en wat je het liefste wilt bewaren. Bewaar alleen de spullen die je echt gaat gebruiken. Het is soms lastig, omdat veel spullen sentimentele waarde hebben, maar je wilt niet dat deze spullen alsnog het zolder opgaan.

Zoek de juiste mensen voor het ontruimen

Een woning ontruimen kost erg veel energie, zowel fysiek als mentaal. De grote kast, die je jaren hebt bewonderd bij je grootouders, zijn doorgaans erg zwaar. Probeer daarom mensen te vinden die zwaar werk kunnen verrichten, maar ook die je kunt vertrouwen. Er is weinig zo vervelend als spullen die beschadigd raken tijdens het ontruimen. Het kan daarom een goed idee zijn om professionele verhuizers in te schakelen. Zij hebben vaak veel ervaring met het verhuizen en ontruimen.

Author: Jasmijn

Share This Post On